Peró Gáz Kft. - Gázfogadó állomások gyártása és forgalmazása

 
Megrendelés

Termék átvétele:

   Termékeink személyes átvételére telephelyünkön van lehetőség (7400 Kaposvár, Raktár u. 2/8.) illetve a megrendelőlap kitöltésével és beküldésével, díj ellenében

   futárszolgálattal történő utánvétes kiszállítást tudunk biztosítani Magyarország teljes területén.

MEGRENDELŐLAP LETÖLTÉSE

Megrendelés beküldése:

   E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

   Fax: 06 82 321 916


Szállítási alapdíjak:

   Csomag: 2 500 Ft+Áfa/csomag,

      mérethatárok - súly: 50 kg, övméret: 300 cm, hosszúság: 175 cm.


   Raklapos: 17 000 Ft+Áfa/raklap,

      mérethatárok - súly: 1000 kg, hosszúság x szélesség x magasság: 120 x 80 x 160 cm,

      illetve raklapos küldeményként adunk fel minden "csak állítva szállítható" kategóriába tartozó terméket, például: gázmérők.


Feladás, érkezés:

A megrendelés feladása az árlista menüpont alatt található árakon és az aktuális raktárkészlet függvényében történik, melyről a 06 30 269 6926 telefonszámon tudunk tájékoztatást nyújtani. A csomag érkezése általában a feladástól számított 2-3 munkanapon belül várható, ritkán előforduló, rendkívüli esetekben ez az időtartam esetleg meghosszabbodhat. A csomagok futárszolgálaton történő elkeveredéséért, a késedelmes kiszállításából eredő esetleges kellemetlenségért nem tudunk felelősséget vállalni. Átvételkor kérjük minden esetben ellenőrizzék a csomag épségét. Külsérelmi jelek esetén a sérült csomagok kérjük ne vegyék át. Sérülés esetén a futárral a helyszínen jegyzőkönyvet kell felvettetni. Sérülés esetén még a kártérítési eljárás befejezése előtt lehetőségeink szerint a raktárkészlet függvényében megpróbálunk egy másik darabot feladni vagy a visszaérkezőt javítani esetleg részegységet cserélni. Honlapunk nem minősül webshopnak, csupán a vásárlók érdemi tájékoztatását szolgáló dokumentumok közzététele. A téves megrendelésből származó plusz postaköltség a megrendelőt terheli.